Gondolatok a Jobbikról

Kendőzetlen, őszinte gondolatok és leírások a nemzeti radikális pártról.

Friss topikok

  • dr.Hüppögő Balneológus: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Elnézést, közben beugrott az emúúútttnyóóc és gyurcsányah... (2012.09.15. 12:15) Adjon az Isten... Tényleg, mit is?
  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Öcsi.Minél több ilyet írsz,annál jobban lejáratod magad!:)) Már elég unalmasak a jobbik lejáratásá... (2012.09.09. 19:17) Erőt mutatni - hogyan?

HTML

Hogyan neveld radikálisod

2012.09.23. 10:53 | Jobbikról | Szólj hozzá!

Hogy mennyire igazunk volt, amikor azt írtuk, hogy a Jobbik nem találja a fonalat, s ez leginkább demonstrációi látványos visszaesésén mérhető le, az most újabb igazolást nyert. A Jobbik fő-gőzleeresztő portálja, a kuruc.info a napokban érdekes felhívást tett közzé. Idézünk az ominózus cikkből: "Szerkesztőségünk ... úgy döntött, ha népes olvasótáborunk egy része passzivitásának is "köszönhetően" azt az üzenetet fogja közvetíteni ez a tüntetés a Kárpát-hazába és a nagyvilágba, s azt fogja beíratni a történelemkönyvekbe, hogy a nemzet még 22 évvel a kommunizmus állítólagos bukása után sem akar igazságtételt, legitimálva ezzel az eddigi semmittevést, akkor az a minimum, hogy egy hétre felfüggesztjük a fórumos szájtépés lehetőségét".

Az ügy előzménye az, hogy a Jobbik (még akkor is, ha véletlenül lemaradt a logo a plakátról - gondolva minden eshetőségre) szeptember 28-ára vonulásos tüntetést szervez Mátsik György lakásától Biszku Béla otthonáig. A demonstráció felszólalói Déri András (Pofosz), Murányi Levente (Jobbik), Novák Előd (Jobbik) és Szilágyi György (Jobbik), üzenete pedig annyi, hogy még mindig nem történt meg az elszámoltatás az elmúlt rendszer kiszolgálóival szemben.

Az említett cikket minden bizonnyal maga Novák Előd írta, aki - kétségünk ne legyen - valóban a kuruc.info egyik meghatározó alakja. A Jobbik alelnöke, aki nyilvánosan is többször tett célzást befolyására a radikális bunkósbottal kapcsolatban, most úgy gondolta, ideje szankciók kilátásba helyezésével megregulázni a nemzeti tábort, megelőzve az újabb lebőgést.

Ha már a budapesti Jobbik elnökök képtelenek mozgósítani embereiket (bár nem sok van belőlük egy-két kerület kivételével), s vidékről is egyre macerásabb a tagság felutaztatása, akkor ezzel a nagyszerű pedagógiai húzással kell kierőszakolni a több-ezres tüntetést, megmutatva országnak-világnak: a Jobbik még mindig tömegpárt, bármikor bevethető hatalmas hadsereggel.

A szankciók közül egyelőre a fórumos hozzászólások megvonása lett beígérve (annak, aki nem értené a szájtépés kifejezést), de a finom utalás ("az a minimum") bizony jóval többet is sejtet. Lehet, hogy leáll az oldal büntiből néhány napra? Vagy kevesebb cigányozós, zsidózós cikk lesz rajta, s maradnak az MTI-től átvett szürke közlemények? Bárhogy is lesz, ez bizony alapjaiban rengeti meg a radikális tábor jelentős szegmensét, hiszen megfosztják őket a mindennapi szellemi betevőtől.

A Jobbik és Novák Előd azonban jobban tenné, ha az óvodás nevelési módszerek helyett inkább elgondolkodna. Vajon tényleg ez a legfontosabb feladat jelenleg? Vajon tényleg csak ők látják jól a kialakult helyzetet, s mindenki más lusta és hülye, ezért maradnak otthon, s távolodnak el a párttól? Persze, a fekete lovag mindig győz... Vagy mégsem?

Címkék: kuruc.info jobbik novák előd

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatok-a-jobbikrol.blog.hu/api/trackback/id/tr624797211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása